Verslavende Verkoopjobs

Bij legale en leuke bedrijven die in jou geloven!

Zelfstandig sales advisor EnergyKing

Leuven
Department

Als zelfstandig sales advisor ben je het gezicht en ook de expert van EnergyKing bij de klant. Je missie: huizen transformeren met slimme energieoplossingen. Van zonnepanelen en warmtepompen tot thuisbatterijen en laadpunten. Maar het gaat niet enkel over de hardware. Je spreekt ook over onze slimme software om tot een maximaal rendement te komen.

Commercieel adviseur dak - en gevelwerken

Rijkevorsel
Department

Als commercieel adviseur bij Roozenburg ben je niet op pad om snel wat deals te sluiten. Je bent een gewaardeerde expert in dak- en gevelrenovatie. Mensen kijken uit naar je komst omdat je niet alleen verkoopt, maar echte oplossingen biedt die hun leven verbeteren.

Country manager Belgium voor Degalux

Aarschot
Department

Ben jij een manager die meer zoekt dan de dagelijkse routine? Wil jij jouw stempel drukken op een succesvol bedrijf zonder de risico's van een start-up? Degalux, een Nederlandse marktleider in duurzame zonwering, breidt uit naar België.

Interieurarchitect bij SuperChic: Gent, Deerlijk

Deerlijk
Department

Kan jij op basis van een eerste idee, een droomkeuken & interieur vormgeven? Dan ga je onze klanten in vervoering brengen! Bij SuperChic serveren we geen kant -en klare kost, maar haute cuisine à la carte. Dat doen we door eerst het vertrouwen op te bouwen en dan pas de keuken. Vergeet de megafoon en de megakortingen. Wij houden meer van de subtiele aanpak.

Sales advisor(s) Eggo Gent

Gent
Department

Is een huis voor jou veel meer dan vier muren en een dak? Dan is een baan als adviseur bij èggo misschien wel écht iets voor jou. Wij ontwerpen interieurs waarin elk meubelstuk en elke designkeuze bijdraagt aan het gevoel van ontspannen thuiskomen. Dat is waar èggo voor staat en daarvoor heb we tovenaars zoals jij nodig.

Team leader klantenadvies

Aarschot
Department

Ben jij een ondernemend type met het talent om dingen voor elkaar te krijgen? Iemand die niet terugdeinst voor actie en liever de koe bij de horens pakt dan eindeloos palavert? Krijg je energie van motiveren en beter maken? En….. nu komt het beste! Zou jij graag willen rechtstreeks willen bijdragen aan het succes van een bedrijf in België! Ja? Jouw plaats is bij ons! Word teamleider klantenadvies bij Degalux. Degalux is specialist in zonwering, screens en rolluiken. Klanten kiezen ons voor het gemak van online bestellen met eenvoudige doe-het-zelf montage, ondersteund door heldere instructievideo's – een aanpak die ons een klanttevredenheidsscore van 9,6 oplevert! Met de opening van ons nieuwe kantoor en magazijn in Aarschot, zijn we klaar voor een grote nieuwe stap in ons verhaal. Ben je klaar om samen met ons Degalux op de kaart te zetten?

Product specialist duurzame zonwering

Aarschot
Department

Halo daar! Schijnt de zon in jouw hart? Maar zou je nooit of te nimmer klanten in de schaduw laten staan? Dan is het een prima idee om bij Degalux te komen werken. We maken zonneschermen, screens en rolluiken in onze fabriek in Barneveld in Nederland. Klanten die bij ons kopen, kunnen alles makkelijk zelf monteren dankzij handige en duidelijke montagevideo’s. We hebben een klantentevredenheid van maar liefst 9,6! In maart openen we ons gloednieuw kantoor met magazijn in Aarschot en daarom zijn we op zoek naar jou!

Consulente/adviseur trappen, binnendeuren en vloeren

Heusden-Zolder
Department

Stel je voor dat je klanten dagelijks helpt om de allermooiste trappen, binnendeuren en vloeren voor hun huis uit te kiezen. Hoe leuk zou het zijn als je van hun huis een echte thuis kan maken, met een pronkstuk van een trap erin? Bij Decotrap doen we precies dat. We zorgen ervoor dat alles perfect in orde is, want elk detail telt voor ons. Momenteel zoeken we een consulente of adviseur met die feeling voor smaakvolle interieurs. Iemand die snel begrijpt wat onze klanten zoeken. Dat gaat niet alleen over moderne, stijlvolle trappen, maar ook over vloeren en binnendeuren die perfect matchen met het interieur. Ben je bovendien commercieel aangelegd, zonder hard seller te willen zijn? Dan zou je wel eens heel goed bij ons kunnen passen! Jouw elegante thuisbasis; onze prachtige showroom in Heusden-Zolder.

Commercieel adviseur ramen en deuren

Tienen, Leuven
Department

Hou je van praten over ramen en deuren? Kom dan eens kletsen met ons bij Wintek. Wij zijn dol op praten over ramen en deuren, omdat het onze grote passie is. We willen dat onze klanten de beste keuze maken. Mensen snel laten tekenen en onder druk zetten? Nee, dat is niets voor ons. We hebben geen oude verkooptrucjes nodig. We willen dat iedereen super blij is met wat ze kopen. En weet je wat cool is? Mensen vinden ons zo tof dat ze zelf vragen om met ons samen te werken! En als klanten blij zijn, vertellen ze dat aan anderen, en zo worden ze onze beste promotors.

Sales verantwoordelijke Vlaams-Brabant

Kampenhout
Department

"Stel je voor, je wordt sales verantwoordelijke bij Nobaniq. Je denkt niet constant ‘hoe kan ik dat hier asap verkopen’. Nee, plots zijn de rollen omgekeerd. Jij maakt kopers zó enthousiast, dat zíj het zijn die niet kunnen wachten om te bestellen. Hoe zou dat voelen als je ’s ochtends opstaat om naar jouw eerste klantenbezoek te rijden? Wedden dat je sales snel verslavend leuk zal vinden.

Commercieel expert vochtbestrijding regio Antwerpen

Antwerpen
Department

Waarom zou jij niet samen met Murprotec jouw droomcarrière uitbouwen? Jij wordt dé expert in gezonde leefomgevingen in de regio Antwerpen. Je bezoekt particuliere klanten in de regio, analyseert de vochtproblemen als een detective, en komt met de oplossing die definitief afrekent met deze ellende. Je laat er geen gras over groeien en sluit ter plekke, samen met het gezin, de deal. Laat ze opgelucht ademhalen en weten dat die nare vochtproblemen voorgoed tot het verleden behoren. Zin om gezinnen te verlossen van schijnbaar onoplosbare vochtproblemen?

Commercieel expert vochtbestrijding, regio Limburg

Tessenderlo
Department

Waarom zou jij niet samen met Murprotec jouw droomcarrière uitbouwen? Jij wordt dé expert in gezonde leefomgevingen in de prachtige regio Limburg! Je bezoekt particuliere klanten in de regio, analyseert de vochtproblemen als een detective, en komt met de oplossing die definitief afrekent met deze ellende. Je laat er geen gras over groeien en sluit ter plekke, samen met het gezin, de deal. Laat ze opgelucht ademhalen en weten dat die nare vochtproblemen voorgoed tot het verleden behoren. Zin om gezinnen te verlossen van schijnbaar onoplosbare vochtproblemen?

Project manager glasvezelversterkte kunststoffen

Heist op den Berg
Department

Zou het niet geweldig zijn om een job te hebben die zo opwindend is dat jouw partner er jaloers van zal worden? Dat is wat je mag verwachten van de job als project manager glasvezelversterkte kunststoffen bij Vink bv. Wij doen geen gewone projecten maar écht buitengewone projecten. . We realiseren totaalconcepten voor onze klanten, variërend van trappen tot kleine industriële koeltorens. Elk project is uniek en wordt volledig bedacht, geproduceerd en gemonteerd door VINK. Heb je een technische achtergrond, zoals elektromechanica of bouwkunde? Ben je bedreven in AutoCAD en beschik je overeen scherp ruimtelijk inzicht? Dit jouw job!

Productmanager industriële kunststoffen

Heist-op-den-Berg
Department

Ontdek een boeiende carrière als Product Manager Industriële kunststoffen bij Vink BV. Als expert in technische kunststoffen speel je een sleutelrol in het uitbreiden van ons marktaandeel. Met autonomie, grondige opleiding, groeikansen, financiële aantrekkelijkheid en een goede werk-privébalans biedt Vink BV een stimulerende omgeving waar jouw impact wordt gewaardeerd. Ben jij klaar voor deze uitdagende rol en deel van ons ambitieuze team?