Commercieel adviseur dak - en gevelwerken

Locatie
Rijkevorsel
Type
full time
Level
senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
30/4/2024

Commercieel Adviseur Dak- en Gevelrenovaties: Roozenburg,Rijkevorsel

 

Ik draag bij aan een betere wereld! Stel je voor dat je elke dag met dat gevoel opstaat. Deze sales functie gaat niet alleen oververkopen, maar vooral over woningen duurzamer en energiezuiniger maken. Je speelt een cruciale rol in het voorbereiden van gezinnen op de toekomst.

 

Als commercieel adviseur ben je niet op pad om snel wat deals te sluiten. Je bent een gewaardeerde expert in dak- en gevelrenovatie.Mensen kijken uit naar je komst omdat je niet alleen verkoopt, maar echt eoplossingen biedt die hun leven verbeteren.

 

Zou het niet veel meer voldoening geven dan voortdurend te moeten pushen om mensen over de streep te trekken voor een service waar je misschien niet eens zelf achter staat? Misschien heb je al ervaren dat verkopen op die manier uitputtend en frustrerend is. Je rijdt met een leeg gevoel naar huis.

 

Welkom bij Roozenburg:

 

Wij bieden niet zomaar een sales baantje. Bij ons start jouw nieuwe carrière. Vergeet alles wat je weet of denkt over sales en de vooroordelen die mensen hebben over bouw- en renovatiebedrijven. Sinds onze start in 2018 hebben we het radicaal anders gedaan en onze klanten centraal gesteld in alles wat we doen.

 

Een renovatieproject kan voor bewoners een ingrijpende een stressvolle gebeurtenis zijn. Wij zijn er om de stress te verlichten en het proces net zo soepel te laten verlopen als een online bestelling. En nee, westuren nog geen drones om de werken uit te voeren! ;-)

 

Waarom zoeken we jou?

 

Onze unieke aanpak wordt gewaardeerd en daarom moeten we momenteel mensen teleurstellen. We zoeken iemand zoals jij, met kennis van zaken, die de juiste oplossing kan voorstellen om een woning klaar te maken voor de energiedoelstellingen van 2050. Zo kun je samen met ons verder bouwen aan het succesverhaal van Roozenburg.

 

Wat ga je concreet doen?

 

Roozenburg krijgt dagelijks aanvragen voor dak- en gevelrenovaties. Het eerste wat je doet is deze mensen opbellen en voldoendetijd nemen om hun project te bespreken. Onze klanten verwachten niet eenverkoper van dertien in een dozijn aan de lijn, maar iemand die meteen laatmerken dat hij weet waarover het gaat.

 

De volgende stap is natuurlijk een plaatsbezoek, waar je een grondige analyse maakt en samen met de bewoners de verwachtingen duidelijk in kaart brengt. Je bent minstens 3 dagen per week op de baan. Dat is precies wat een salesjob bij Roozenburg zo boeiend maakt. Elke week kom je in contact met nieuwe mensen en hoor je nieuwe verhalen. En na jouw bezoek ziet hun wereld er een stuk beter uit.

 

Natuurlijk maak je ook een zeer gedetailleerde offerte die tot op de komma klopt. Niets is zo frustrerend als onvoorziene kosten. Je moet dus goed zijn in het nauwkeurig berekenen van soms complexe renovatieprojecten.Geen stress, je hoeft dat niet met potlood en papier te doen. Roozenburg heeft een volledige digitale tool om offertes nauwkeurig te berekenen.

 

En dan moet je natuurlijk ook het charisma en zelfvertrouwen hebben om bewoners een samenwerking voor te stellen. Met alleen offertes kunnen we natuurlijk geen verdere groei realiseren.

 

Wat moet je kunnen?

 

Motivatie, de juiste houding en de wil om elke dag bij teleren vinden we belangrijker dan een blinkend CV of jarenlange ervaring in verkoop.

 

Maar... er is een maar.

 

Dak- en gevelrenovaties zijn vaak zeer complexe projecten die een goed technisch inzicht vereisen. Het helpt enorm als je goede kennis hebt van dak- en gevelrenovaties, uit de praktijk of door een opleiding in bouwkunde. Een zeer goede technische bagage in dak- en gevelrenovaties is voorons belangrijker dan ervaring in sales. Onze visie op sales is trouwens heel anders dan wat je misschien denkt of hebt meegekregen in opleidingen. Dat zul je merken ;-)

 

Last but not least, je moet over een goed stel hersenen beschikken. Een gezond boerenverstand, zoals we dat hier in De Kempen noemen.Heb je resultaten van een algemene cognitieve test, dan zien we die graag komen.

 

Kun je werken met Robaws, Sketchup of Zoho dan heb je bijkomend héél sterke troeven.

 

Wat gaan we jou aanleren?

 

Je krijgt een volledige technische opleiding en opleiding inhet gebruik van onze digitale tools zoals het CRM en het calculatieprogramma.We gaan je ook leren werken met Sketch-Up mocht je dat nog niet kunnen.

 

Op het vlak van sales opleiding gaan we jou pas echt in de watten leggen. Je krijgt een volledige sales training in de verkoopmethode vanRoozenburg. Die zal van jou niet alleen een geweldige verkoper maken maar ook een persoon die anders naar de wereld en de mens zal kijken.

 

Concreet krijg je de eerste drie maanden tweewekelijks eensales training en wekelijks een 1 op 1 coaching sessie. De volgende 9 maandenis er maandelijks een sales meeting en krijg je om de 2 weken een 1 op 1coaching sessie.

 

 

 

Hoe sta jij in het leven?

 

We zijn geen bedrijf waarin alle regeltjes tot in de puntjes uitgeschreven zijn en moeten gevolgd worden. We geven onze werknemers veelautonomie maar verwachten dat ze die goed gebruiken. Dat betekent ook dat je wat een plantrekker moet zijn die zelf oplossingen kan zoeken als er problemen zijn en niet afwacht tot iemand anders ze oplost.

 

Iedereen kent jou ook als een optimist die energie uitstraalt en een positieve kijk op het leven heeft. Je vindt het ook leuk om jouw kennis met anderen te delen en mensen te helpen zonder dat je daarvoor altijd iets in de plaats wilt.

 

Wat je bij ons niet zult vinden:

 

Een werkomgeving waar je niet opgemerkt wordt en geen waardering krijgt. Een cultuur waarin enkel de bestelbon telt, ook al is er iets verkocht dat helemaal geen goede of duurzame oplossing biedt aan bewoners.Een sfeer waarin verkopers vooral bezig zijn met het merk van hun volgende firmawagen in plaats van de belangen van hun klanten. We zijn trouwens fietsfanaten, just kidding ;-)

 

Wat we aanbieden:

 

Een voltijdse positie met een competitief salaris van tussen€3.000 - €5.000 per maand.

Extra voordelen zoals een bedrijfswagen, ecocheques, en een tankkaart.

Een stimulerende bonusregeling en andere voordelen die jouw inzet waarderen.

De vrijheid van hybride werken, zodat je het beste van tweewerelden kunt hebben.

 

En …..

 

Mooie nieuwe kantoren

Teams van stoere dakwerkers met een peperkoeken hart die hunstiel kennen

Magazijnfeestjes op een paar bakken bier

De schone Kempen

Rijkevorsel city en place to be Hoogstraten vlakbij

 

 

Sluit je aan bij Roozenburg!

 

 

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren