Sales verantwoordelijke Vlaams-Brabant

Locatie
Kampenhout
Type
full-time
Level
Junior of senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
16/1/2024

"Stel je voor, je wordt sales verantwoordelijke bij Nobaniq. Je denkt niet constant ‘hoe kan ik dat hier asap verkopen’. Nee, plots zijn de rollen  omgekeerd. Jij maakt kopers zó enthousiast, dat zíj het zijn die niet kunnen wachten om te bestellen. Hoe zou dat voelen als je ’s ochtends opstaat om naar jouw eerste klantenbezoek te rijden? Wedden dat je sales snel verslavend leuk zal vinden.

Wie is Nobaniq

Dat is precies wat we doen bij Nobaniq. We zijn de Rolls Royce van terrasoverkappingen, zonweringen, gevelbekleding, en natuurlijk die chille, lounge high-end tuinmeubelen. Klanten ontdekken het allemaal in onze showroom in Kampenhout.

Wie ben jij?

Maar help hoe maak ik klanten mega enthousiast? Hoe win ik hun vertrouwen? Maak je daar geen zorgen over dat gaan we jou leren.

En nu komt het beste, als het tenminste is wat jij graag wilt? Misschien loop je al een tijdje rond met het idee om zelf iets te ondernemen. Maar ja, het is spannend om alleen de sprong wagen. Dat we begrijpen we. We hebben zelf ook voor die keuzes gestaan.

Wel, als je bij ons komt zullen we die stap voor jou gemakkelijk maken. Want we zoeken iemand die graag als een van de eersten wil meestappen in ons groeiverhaal? Wat betekent dat concreet? Dat je bijvoorbeeld snel filiaalverantwoordelijke kan worden.

Heb je geen enkel ervaring in sales of terrasoverkappingen? Dat is helemaal niet erg, want weet je wat? Onze meest succesvoller verkoper totnogtoe, had geen enkele sales ervaring! Straf hé!

Waarom was hij succesvol? Omdat hij vooral zeer veel drive en ambitie had en absoluut wou slagen. Hij was ook hands-on, bijvoorbeeld niet te beroerd om de jongens van het plaatsingsteam eens een handje te helpen.

Wat kenmerkt jou?

Leergierigheid, passie voor het product dat je verkoopt, het beste voor hebben met kopers, hard willen werken en graag meedenken met het voortdurende verbeteren van ons aanbod. Herken je jezelf daarin, dan ga je heel snel, heel mooie resultaten behalen bij Nobaniq.

Niks voor jou als


Maar misschien wil je liever een rustige job waarbij je ’s avonds en in het weekend altijd thuis bent. Of vind je het toch comfortabel om te werken voor een gevestigde waarde. Het kan ook dat je jouw rol als verkoper ziet als louter noteren van behoeften en het opmaken om offertes om vervolgens met allerlei kortingen proberen de klant te laten tekenen.

Even goede vrienden, maar dan ga je je niet thuis voelen bij Nobaniq.

PS: We zoeken in eerste instantie iemand die in loondienst. We gaan een goed basisloon voorzien, maar dat kan je aanvullen met commissies die zo begrensd zijn als het heelal!

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren