Team leader klantenadvies

Locatie
Aarschot
Type
full-time
Level
senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
31/1/2024
Ben jij een ondernemend type met het talent om dingen voor elkaar te krijgen? Iemand die niet terugdeinst voor actie en liever de koe bij de horens pakt dan eindeloos palavert? Krijg je energie van motiveren en beter maken?
En….. nu komt het beste!
Zou jij graag willen rechtstreeks willen bijdragen aan het succes van een bedrijf in België!
Ja? Jouw plaats is bij ons!
Word teamleider klantenadvies bij Degalux.
Degalux is specialist in zonwering, screens en rolluiken. Klanten kiezen ons voor het gemak van online bestellen met eenvoudige doe-het-zelf montage, ondersteund door heldere instructievideo's – een aanpak die ons een klanttevredenheidsscore van 9,6 oplevert!
Met de opening van ons nieuwe kantoor en magazijn in Aarschot, zijn we klaar voor een grote nieuwe stap in ons verhaal.
Ben je klaar om samen met ons Degalux op de kaart te zetten?

Wat ga je doen?

Jij komt aan het roer van het team klantenadvies team Degalux, momenteel een dynamisch duo, maar bereid je voor, want we groeien snel.

Bij Degalux is klantenadvies niet zomaar een service. Het is cruciaal voor een onvergetelijke koopervaring.

Onze klanten moeten ons altijd en via alle kanalen kunnen bereiken voor vragen of advies – van een simpele chat tot een gedetailleerde technische vraag. Als leider ben jij het toonbeeld van inspiratie, advies en begeleiding, klaar om een team uit te bouwen dat net zo gedreven is als jij om ongeëvenaarde resultaten te boeken.

Je zorgt dat het team perfect voorbereid is en alles heeft wat nodig is. Of het nu gaat om een whiteboard voor de planning of een directe lijn met het hoofdkantoor voor strategisch overleg. Bij jou is dat meteen geregeld. Het hoofdkantoor staat altijd 120% achter je, klaar om samen met jou Degalux op de Belgische kaart te zetten met fantastische resultaten.

Wie ben jij?

Als de specialist in zonwering bij Degalux word je hét aanspreekpunt – de go-to expert waar iedereen naar verwijst als 'die van de zonwering'. Dus het is wel handig als je wat technisch aangelegd bent

Jouw talent voor het behouden van overzicht en het stellen van prioriteiten maakt complexe situaties overzichtelijk en hanteerbaar.

Dankzij jouw empathie kan je iedereen rondom je motiveren.

Met jouw ervaring als leidinggevende of coach ken je de kneepjes van het vak en weet je hoe je klantenadviseurs de beste trainingen kunt bieden.

Je communiceert vloeiend, zowel in het Nederlands als in het Frans, en je schrijfvaardigheid is topnotch. Je weet dat de toon net zo belangrijk is als de boodschap zelf.

Je vrienden en familie prijzen jouw organisatorische vaardigheden, en je blijft altijd kalm en beleefd, ook als je snelle beslissingen moet nemen.

Je bent gedreven om samen met ons bij Degalux iets unieks in België op te bouwen. Het idee om een pionier te zijn, maakt je blij

Je schuwt het harde werk niet en steekt graag de handen uit de mouwen om te garanderen dat onze klantenservice nooit tekortschiet.

Radical candor is jou niet vreemd; je durft duidelijk en eerlijk te communiceren waar nodig.

Hoe sta jij in het leven?

Een energieke optimist die van 'kan niet' een 'kan wel' maakt. Iemand die de woorden 'niet mijn schuld' alleen van horen zeggen kent. Dat ben jij! Klagen is out of fashion voor jou en jij bent mee met de nieuwste trend: oplossingen bedenken.

Als de sociale lijm van elk team, houd jij de boel bij elkaar, altijd met een knipoog en goedgeluimd. Wij zijn op zoek naar iemand die, net als wij, zin heeft in de toekomst en niet teveel zanikt over het verleden.

Dus als jij klaar bent om met ons de handen uit de mouwen te steken (en misschien een beetje vuil te maken), laten we dan samen bouwen aan iets groots – met een flinke dosis plezier erbij!

Je staat er niet alleen voor

We gaan er natuurlijk alles aan doen om je te laten slagen. Je zal een grondige opleiding krijgen in Nederland. En ook nadat je aan de slag bent gegaan blijven de lijnen met het hoofdkantoor kort.

Want wij staan ook klaar voor jou! Heb je een vraag? Een belletje of appje, het maakt niet uit al moet je ons 10x per dag bellen met vragen.

Wat krijg jij van ons?

Zeg nou zelf, een bedrijf op de kaart zetten in België en een team gaan leiden, da’s toch een geweldige uitdaging? En weet dat dit nog maar de start in van ons verhaal in België.

Een heel mooi kantoor in Aarschot met prachtig uitzicht en een luxe broodjesbar op het gelijkvloers.

Bij ons ga je fulltime aan de slag! Je werkt 38 uur per week, maar doordat wij elke week 40 uur werken, bouwen wij ATV op. Extra lekker dus om die 13 dagen vakantie erbij op te bouwen.

Voor wat hoort wat!

Bij deze toffe baan hoort een salaris van € 4.000 bruto per maand.

Werk/ privé balans is bij ons heel belangrijk.

Dus naast die 13 dagen die jij aan ATV opbouwt, heb jij bij een fulltime dienstverband recht op 25 vakantiedagen.

Boek alvast die droomvakantie waar je al jaren naar uitkijkt!

 

 

 

 

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren