Commercieel expert vochtbestrijding regio Antwerpen

Locatie
Antwerpen
Type
full-time
Level
Junior, senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
16/1/2024

Word een expert in definitieve vochtbestrijding bij Murprotec, de pionier met meer dan 65 jaar ervaring! Bij Murprotec geloven we dat elk gezin recht heeft op een gezonde leefomgeving. Met onze bewezen behandelmethodes zorgen we ervoor dat vochtproblemen voorgoed verdwijnen. Jaarlijks maken we deze belofte waar voor meer dan 15.000 gezinnen in 8 Europese landen.

Dankzij ons groeiend succes zoeken we enthousiaste experts om ons team te versterken. Sluit je aan bij Murprotec en draag bij aan het creëren van gezonde leefomgevingen voor gezinnen overal!

Waarom zou jij niet samen met Murprotec jouw droomcarrière uitbouwen?

Je bezoekt particuliere klanten in de regio, analyseert de vochtproblemen als een detective, en komt met de oplossing die definitief afrekent met deze ellende.

Je laat er geen gras over groeien en sluit ter plekke, samen met het gezin, de deal. Laat ze opgelucht ademhalen en weten dat die nare vochtproblemen voorgoed tot het verleden behoren.

Zin om gezinnen te verlossen van schijnbaar onoplosbare vochtproblemen?

Hoe zal jouw week eruit zien?

Stel je voor: elke dag start met enthousiaste leads die ongeduldig wachten op jouw telefoontje. Bij Murprotec is dit de norm.

Jouw eerste missie? Snel reageren en bellen. Deze gezinnen willen geen tijd verliezen en jij zult dus dagelijks de telefoon in de hand hebben. Maar het gaat verder dan het maken van een afspraak; je gebruikt dat eerste contact om een indruk achter te laten die zo krachtig is dat de bewoners je bij naam begroeten wanneer je aanbelt.

Je dagen zullen voornamelijk bestaan uit bezoeken aan gezinnen die wanhopig op zoek zijn naar een oplossing. Bedenk dat velen overdag druk bezig zijn, dus de bereidheid om ook 's avonds en misschien zelfs in het weekend aan de slag te gaan, zal leiden tot meer deals en financieel succes!

Daarnaast nemen we de tijd om continu bij te leren. Als vochtexpert bij Murprotec ben je dé specialist, iemand die het vak van binnen en van buiten kent. Het is cruciaal om voortdurend te blijven groeien, niet alleen op het gebied van vochtbestrijding, maar ook op het gebied van communicatievaardigheden. Wij ondersteunen je intensief bij jouw commerciële aanpak. Ben je klaar om dagelijks te leren? Dan zul je snel fantastische resultaten behalen.

Wat heb je nodig om te slagen bij MURPROTEC

De juiste instelling en motivatie zijn voor ons belangrijker dan de ervaring die je al dan niet hebt. Gemotiveerde medewerkers zullen bij ons altijd slagen.

Wat bedoelen we concreet:

Ontzettend leergierig

Bij Murprotec hebben we meer dan 65 jaar ervaring en alle succesvolle scripts liggen klaar. Maar het draait allemaal om de muzikant die de partituur speelt. Jij bent de virtuoos die de partituur dagelijks oefent, van voor naar achter en van achter naar voren, bij voorkeur met gesloten ogen. Zo voeg je snel jouw unieke accenten toe en schrijf je mee aan ons meeslepende succesverhaal.

Zelfverzekerd en oplossingsgericht:

Je grijpt de koe bij de horens. Gezinnen verwachten iemand die hen meteen het gevoel geeft:

die zet ons wooncomfort op de eerste plaats;

die is doortastend;

die gaat het perfect opvolgen.

Een beetje een kameleon:

Je bent een meester in taal en past jouw communicatie feilloos aan verschillende gesprekspartners aan. Murprotec heeft een divers cliënteel en jij bent niet iemand die zegt: "Ik kan alleen met dat type mensen opschieten."

Doelen stellen:

Bij Murprotec krijg je veel autonomie, maar je bent ook zelf verantwoordelijk voor jouw succes. Als iemand die ervaring heeft met het stellen van uitdagende doelen en in werk of privé al ambitieuze doelstellingen heeft behaald, zul je snel uitstekende resultaten behalen.

Wat jou een voorsprong geeft:

- Ervaring in de bouw- en renovatiewereld

- Ervaring met het afsluiten van deals met particuliere klanten

- Weekendwerk en avondwerk schrikken jou niet af; integendeel, want juist dan hebben veel particuliere klanten de tijd.

Wat we je kunnen aanleren:

• Uiteraard alle technische aspecten van de job

• Een ijzersterk gesprek met een lead voeren.

• Inzicht in de psychologie van verkopen.

• Vanaf het allereerste contact de leiding nemen zonder opdringerig te zijn, maar met een duidelijk doel voor ogen: tot een oplossing komen samen met Murprotec.

Waarom zou jij bij Murprotec komen werken?

Bij Murprotec, dé go-to expert in vochtbestrijding, ga jij aan de slag in jouw eigen regio.  Geen gedoe meer met uitputtende files, hoe heerlijk is dat?

Elke dag ga jij mensen dolgelukkig maken door een einde te maken aan hun vervelende vochtproblemen. En het beste? Je hoeft niet zelf op zoek naar leads, want die krijg je dagelijks van ons. Als dat niet motiverend is?

We doen er bovendien alles aan om jou te laten schitteren. Bij ons kan je écht levenslang leren en groeien binnen het bedrijf.

En wat met het loon?

Over verdiensten gesproken, je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris met ongelimiteerde commissies. De toppers bij Murprotec genieten snel van een meer dan riant loon. Maar dat is nog niet alles – we vullen dit aan met een bedrijfswagen, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.

Liever zelfstandig?

En als kers op de taart, heb je ook de mogelijkheid om als zelfstandig expert aan de slag te gaan, helemaal op basis van commissies.

Als je dit allemaal leest en je hebt ambitie, waar wacht je nog op?

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren