Sales advisor(s) Eggo Gent

Locatie
Gent
Type
full-time
Level
junior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
7/2/2024

Is eenhuis voor jou veel meer dan vier muren en een dak? Dan is een baan als adviseur bij èggo misschien wel écht iets voor jou. Wij ontwerpen interieurs waarin elk meubelstuk en elke designkeuze bijdraagt aan het gevoel van ontspannen thuiskomen.

 

Dat is waar èggo voor staat en daarvoor heb we tovenaars zoals jij nodig.

 

Wie ben jij?


Jij bent helemaal in je element als het gaat om het ontwerpen van prachtige interieurs en je vindt het heerlijk om elk detail zorgvuldig uit te werken.Voor jou is het belangrijk dat alles precies klopt, van de algehele lay-out tot het materiaal van de handvaten in de keuken.

 

Elke verkoop start met een goede band opbouwen en het is essentieel dat je gemakkelijk iemand's vertrouwen kunt winnen.

 

Je verbaast onze bezoekers met jouw oplossingen en creatieve inzichten, maar uiteraard ben je tactvol genoeg om nooit jouw persoonlijke voorkeuren op te dringen. Je creëert een droom die plots werkelijkheid wordt.

 

Uiteraard heb je het ook graag over timing en budget. Je hebt voldoende zelfvertrouwen om uit te spreken dat je graag het project zou willen uitvoeren.

 

Het is een grootvoordeel als je ervaring hebt met het maken van 3D visualisaties, maar geen absolute noodzaak. Toon ons dat je het kost wat kost wilt leren en dan zal je ook slagen.

 

Een project stopt volgens jouw visie niet als de overeenkomst getekend is. Je vindt het fijn en cruciaal om het project verder op te volgen en te coördineren tot alles is afgewerkt en opgeleverd. Zo ben je er 100% zeker van dat het eindresultaat de droom perfect weerspiegelt.

 

Leer je graag elke dag iets nieuws en zoek je actief naar oplossingen dan ga je bij ons in jouw element zijn.Jij ziet een probleem als een kans om te groeien en je kennis te verbreden.

 

Op eigen houtje werken is niet jouw stijl en je collega’s in de steek laten al helemaal niet. Je houdt ervan om samen te werken met mensen waar je op kunt rekenen voor advies, en andersom.

 

Als je ook van een gezellige momenten houdt, dan pas je helemaal perfect bij èggo. We vieren onze successen graag samen.

 

En als je toevallig goed bent in het bakken van taarten, dan zit je bij ons goed - we hebben meer dan genoeg ovens;-)

 

Waarom bij èggo komen werken?

 

Bij èggo vinden we jouw welzijn heel belangrijk.

 

Opleiding

Om te beginnen gaan we jou 8 weken lang opleiden zodat je binnen de kortste keren een expert keukenadviseur wordt. Je begint op de afdeling keukens en de eerste 6 maanden word je actief gecoacht.

 

Verloning

We bieden je een goed salaris en een startpremie. Je krijgt een vast bedrag elke maand, plus bonussen voor behaalde resultaten. En daarbovenop krijg je ook nog maaltijdcheques.

 

35-uren werkweek

We zorgen ook voor een werkschema dat jou past, zodat je genoeg tijd overhoudt voor jezelf, je familie en vrienden.

 

Bij èggo werk je 35 uur per week, van maandag tot zaterdag, met een vrije dag om uit te rusten.

 

De mooistewerkplek van België

Een plek waar jij je thuis voelt en op jouw manier klanten helpt en waar je tussen het werken door ook plezier kunt hebben met je collega's.

 

Waardering

We zijn een werkgever die naar je luistert. We willen dat jij de wensen van onze klanten laat uitkomen en wij helpen jou om jouw eigen doelen te bereiken.

 

Je bent voor ons niet zomaar een werknemer, maar een echte ambassadeur. Jij kiest hoe je die rol invult en wij zorgen ervoor dat jouw harde werken gezien wordt. We waarderen wat je doet en laten dat ook merken!

 

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren