Project manager glasvezelversterkte kunststoffen

Locatie
Heist op den Berg
Type
full-time
Level
junior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
16/1/2024

Heb je een technische achtergrond, zoals elektromechanica of bouwkunde? Ben je bedreven in AutoCAD en beschik je over een scherp ruimtelijk inzicht? Wil je jouw vaardigheden en ervaring inzetten voor buitengewone projecten? Dan hebben we een uitstekende kans voor jou! Vink BV zoekt een project manager voor de afdeling glasvezelversterkte kunststoffen.

 

Glasvezelversterkte kunststoffen bestaan uit vezels en harsen onderscheiden zich door hun opmerkelijke sterkte in verhouding tot hun gewicht. Binnen België is Vink BV uniek in deze expertise. We realiseren totaalconcepten voor onze klanten, variërend van trappen tot kleine industriële koeltorens. Elk project is uniek en wordt volledig bedacht, geproduceerd en gemonteerd door VINK.

 

Waarom hebben we jou nodig?

 

Steeds meer bedrijven ontdekken de GVK-afdeling van VINK, en ons orderboek is goed gevuld. Na de verkoop van projecten is het van cruciaal belang om ze tot in de puntjes voor te bereiden, zodat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Vink.

 

Dit wordt jouw verantwoordelijkheid.

 

Hoe ziet jouw rol eruit?

 

Je zult je geen moment vervelen, dat kunnen we je verzekeren. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg.

 

Als Project manager ben jij de spil in het soepele verloop van het gehele proces, van verkoop, opmetingen tot montage.

 

Je draagt de verantwoordelijkheid voor het complete tekenpakket, variërend van schetsen voor sommige projecten tot gedetailleerde tekeningen in AutoCAD en Parabuild op basis van metingen. Na goedkeuring door de klant worden de detailtekeningen opgesteld.

 

Je houdt de voortgang van het werk nauwlettend in de gaten met behulp van planningssystemen en ons ERP-systeem. Hiermee bewaak je de atelier- en montageplanning en zorg je ervoor dat de benodigde materialen tijdig worden besteld, zodat de projecten vlot kunnen worden uitgevoerd.


Je voorziet de monteurs in het atelier van heldere instructies, met als doel ervoor te zorgen dat de componenten gereed zijn voor de klant en/of de montageploegen. Je coördineert en zorgt voor doeltreffende communicatie met alle betrokkenen.

 

Bij Vink staat kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom volg je de uitvoering van de projecten nauwlettend om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van ons bedrijf en onze klanten. Tot slot ben jij degene die de nacalculatie van de projecten verzorgt en het transport regelt, zodat de goederen tijdig bij de klant of op de bouwplaats arriveren.

 

We verwachten van jou een hands-on mentaliteit, waarbij je bijvoorbeeld meewerkt in het atelier, met monteurs meegaat of samenwerkt met onze commerciële medewerkers bij opmetingen. Hoe breder jouw inzicht in het gehele proces, hoe beter je in staat bent om alles tot in de puntjes voor te bereiden en uit te voeren.

 

Wie zoeken we?

 

Technische achtergrond:

Je hebt een technische opleiding gevolgd in elektromechanica, bouwkunde of een vergelijkbaar vakgebied. Of je hebt aanzienlijke kennis opgedaan door ervaring, vooral op het gebied van bouwkundige draagstructuren van verschillende materialen, zoals staal, aluminium en hout.

 

Vaardigheid in AutoCAD:

Voor deze functie is beheersing van AutoCAD essentieel.

 

Sterk ruimtelijk inzicht:

Je beschikt over een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht en kunt plannen en tekeningen direct en nauwkeurig interpreteren.

 

Open en proactieve houding:

De afdeling GVK is een kleine maar hecht groep vrienden binnen Vink.

Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en bent enthousiast over nieuwe uitdagingen. Je staat open voor feedback en kunt zo wel je eigen mening geven als constructieve kritiek accepteren.

 

Stressbestendig:

In deze branche zijn planningen en deadlines van grootbelang, zelfs wanneer er tegenslagen zijn. Je blijft kalm en denkt direct aan oplossingen.

 

Leergierigheid:

Je bent zeer leergierig, omdat de markt en onze producten voortdurend evolueren. Je bent bereid je kennis voortdurend bij te werken en aan te passen aan veranderingen.

 

Bij Vink BV krijg je de mogelijkheid om deze eigenschappen en vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden een stimulerende omgeving waarin je wordt uitgedaagd om te groeien en uit te blinken.

Ambitie om leiding te geven

We zoeken iemand die wilt leren vanop de werkvloer om zo binnen een aantal jaren eventueel de leiding op zich te nemen over de afdeling GVK binnen Vink bv

 

Wat zou je nog kunnen helpen:

 

• Je hebt ervaring bij een studiebureau;

• Je hebt ervaring met glasvezelversterkte kunststoffen.

• Je hebt ervaring met houtskeletbouw.

 

Wat krijg je van ons?

 

Uitgebreide opleiding:

Je komt terecht in een klein en zeer ervaren team op hetgebied van GVK. Je wordt dus op alle mogelijke manieren opgeleid enondersteund.

 

Veiligheid en groeikansen in een stabiel en ambitieus bedrijf:

Vink BV is financieel gezond en heeft ambitieuze plannenvoor de toekomst. We groeien jaar na jaar, wat betekent dat er talloze groeikansen zijn. Heel concreet, we zijn op zoek naar iemand die binnen een aantal jaren de leiding over de afdeling GVK over te nemen.

 

Uitdaging

Bij Vink BV word je dagelijks uitgedaagd en krijg je volopkansen om te leren en te groeien. We bieden een stimulerende werkomgevingwaarin jouw talenten worden gewaardeerd en waar je de mogelijkheid hebt om eensignificante impact te hebben op ons bedrijf en de markt waarin we opereren.

 

Financiële beloning:

Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij een marktconformsalaris, aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering enhospitalisatieverzekering

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren