Vul uw sales vacature in
binnen 4 weken

Wij vinden de geschikte verkoper voor uw openstaande vacature via een doeltreffende campagne, pre-screening, selectie en training.

Gesprek inplannen
Geen commissies
Succesgarantie
Geen tijdsverlies
Voorbeeld van campagne van Miniflat
Voorbeeld van campagne van Vink
Voorbeeld van Campagne van Bee

Laat openstaande vacatures je niet langer belemmeren.

We snappen de frustraties maar al te goed! Het lijkt wel alsof het vinden van gemotiveerde en getalenteerde verkopers onmogelijk is. Het vergt kostbare tijd, leidt vaak tot teleurstelling en je betaalt torenhoge commissies aan externe bureaus… Gelukkig pakken wij het anders aan.

Binnen 4 weken aan een vaste prijs

Bij ons blijft je financieel risico en tijdinvestering beperkt. Wij hanteren een vast tarief en een strakke deadline.

Met een succesgarantie bij elk pakket

Je zult nooit meer teleurgesteld worden door veelbelovende kandidaten. Na 4 weken nog niet tevreden? Wij zoeken op onze kosten verder.

Aangevuld door selectie & training

Stop met het volgen van je buikgevoel. Wij selecteren kandidaten via een scoresysteem gebaseerd op vaardigheden en gedrag. Door training & coaching maken wij jouw verkoper onoverwinnelijk

Wij vulden al vacatures in voor

Midden 2022 besloot ik op zoek te gaan naar een commercieel directeur. Gezien dit een gloednieuwe management rol was die gecreëerd zou worden in ons bedrijf, riep ik de hulp van Jan in.

Na mijn briefing, zorgde hij ervoor dat de vacaturetekst op punt stond en dat het helder was welk profiel we precies zochten. Ook in de verdere stappen van de zoektocht ondersteunde hij ons op ’n uiterst professionele manier. Zo zorgde hij voor een onderbouwde checklist tijdens de sollicitatiegesprekken en nam hij zelf ook enkele gesprekken af zodat we steeds een “second opinion” hadden van een super ervaren sales professional & trainer.  Uiteindelijk startte op 1 januari 2023 één van zijn voorgedragen kandidaten als Director Sales & Marketing binnen Gervi.

Foto van Marjolein
Marjolein Nijs
Zaakvoerster Gervi

Voor de rekrutering van een vertegenwoordiger hebben wij voor het eerst met Jan Bossier samengewerkt. De zoektocht resulteerde niet in de aanwerving van 1, maar wel in de aanwerving van 2 vertegenwoordigers die door Jan werden aangebracht! De aanpak van Jan verschilt tegenover de klassieke aanpak. Voor mij zit het grote verschil in de commerciële screening die Jan toepast. Als ervaringsdeskundige in B-2-C verkoop kent Jan ook de 'must haves' waarover een vertegenwoordiger moet beschikken. Daarnaast heeft Jan ook oog voor de mogelijke knelpunten op lange termijn. Jan weet in welke vijver hij moet vissen en weet bovendien welke vis hij moet serveren :-) We kijken alvast uit naar januari, de maand waarin onze 2 nieuwe vertegenwoordigers van start zullen gaan.

Foto van Xander Pruvoost
Xander Pruvoost
Zaakvoerder - Miniflat

Waarom kiezen voor ons?

Rekrutering bij
Jan Bossier
Traditionele
bureaus
Periode
4 weken
2-3 maanden
Prijsbepaling
Vast tarief
Zware commissies op brutolonen
Succesgarantie
Selectiecriteria
Datagestuurd scoresysteem op basis van gedrag & vaardigheden
CV, opleiding, ervaring...
Mobile-friendly
Opvolging & training

Ons doeltreffende rekruteringsproces

Met creatieve werving, een mobielvriendelijk proces en pre-screening op gedrag en vaardigheden, garanderen we kwalitatieve kandidaten. Aangevuld met ons geaggregeerd scoresysteem en aangepaste trainingen is jouw nieuwe verkoper onoverwinnelijk.

Consultatie

We bespreken jouw behoeften en verwachtingen om het ideale profiel van jouw verkooptalent te definiëren.
Iedere sales job is anders en vraagt om specifieke vaardigheden.

We kijken ook naar wie vandaag en in het verleden succes heeft gehad binnen een gelijkaardige rol in jouw onderneming. 

Illustratie van een consultatie

Opstellen van een uitgebreid profiel zonder de klassieke clichés

Na een grondige consultatie stellen we een gedetailleerd profiel op dat nauwkeurig beschrijft wat de kandidaat zal doen, welke verwachtingen er zijn en welke specifieke vaardigheden essentieel zijn. Geen clichés zoals "commerciële flair" of "hunter," maar een focus op precieze verantwoordelijkheden die tijdens het selectieproces worden getoetst. We benadrukken ook de opleidingsmogelijkheden en wat het aantrekkelijk maakt om bij jouw bedrijf te werken.

Illustratie van profiling

Rekruteren alsof we prospecten met aantrekkelijke campagnes

We scouten sales talent op een creatieve manier via sociale media, vergelijkbaar met sales prospectie. Actief op alle platforms zorgen we ervoor dat geschikte profielen jouw jobaanbod opmerken. In de competitieve arbeidsmarkt overtuigen we kandidaten met aantrekkelijke advertenties die focussen op wat de job boeiend maakt.

Illustratie van een campagne

Pre-screening op basis van gedrag en vaardigheden

Ervaring geeft geen volledig beeld van vereiste gedragingen en vaardigheden in sales. Onze pre-screening richt zich op het beoordelen van gedrag en vaardigheden met een gestructureerde vragenlijst. Universele criteria zoals voorbereiding, drive en leerbereidheid worden geëvalueerd. Voor specifieke salesrollen vragen we concrete voorbeelden uit het verleden. Alleen topkandidaten gaan door naar het volgende stadium, waar we dan pas het CV onderzoeken.

Illustratie van screening proces

Geagregeerde scores op basis van pre-screening, cases en gestructureerde interviews

In samenwerking met HR of de salesmanager begeleiden we je tot aan de keuze van de definitieve kandidaat indien gewenst. Onze methodologie, gebaseerd op uitgebreid onderzoek, levert de beste voorspellende resultaten op. Onafhankelijke evaluaties en geaggregeerde scores bieden een betrouwbare indicatie van de meest geschikte kandidaat. We gebruiken tests zoals praktijkopdrachten, presentaties, en aangepaste gestructureerde vragenlijsten voor specifieke salesfuncties. Voor bepaalde rollen kan een algemene cognitieve test een waardevolle aanvulling zijn.

Illustratie van selectieproces

Trainen op weg naar succes

Zeldzaam talent is niet vanzelfsprekend. Elke kandidaat heeft training nodig om te excelleren in jouw bedrijf. Coachbaarheid voorspelt sales succes, maar juiste training is essentieel, inclusief soft skills zoals psychologie van verkoop, actief luisteren, empathie, presentatietechnieken, en social media gebruik. Onze aangepaste trainingsprogramma's versterken jouw team. Klaar om je team te versterken?

Illustratie van training

Onze pakketten

FLOW

Meest gekozen
€4.995
Sourcing & pre-screening
Zie succesgarantie

Basic

Succesgarantie

De absolute garantie dat we jou 5 gekwalificeerde cv’s bezorgen.We zijn zo zeker dat we ze vinden binnen de 4 weken dat we op onze kosten verder doen als het ons een keer niet zou lukken. 

Het enige probleem. Je gaat keuzestress hebben.

RECRUIT

€13.971
Sourcing, pre-screening en selectie en 12 maanden garantie!
Zie succesgarantie

Business

Succesgarantie

We garanderen de beste kandidaat op basis van jouw criteria binnen zes weken. Als de kandidaat niet voldoet of het bedrijf verlaat binnen een jaar, zoeken we kosteloos een vervanger. Deze garantie geldt niet als de kandidaat het bedrijf permanent verlaat. Deze optie is beschikbaar voor bedrijven met een gezonde werkcultuur en een goede opleiding voor salesmedewerkers, zowel op productkennis als op het gebied van soft skills.

Entreprise

Prijs op
aanvraag
Sourcing, pre-screening, selectie, training en coaching
Zie succesgarantie

Entreprise

Succesgarantie

We garanderen de beste kandidaat op basis van jouw criteria binnen zes weken. Als de kandidaat niet voldoet of het bedrijf verlaat binnen een jaar, zoeken we kosteloos een vervanger. Deze garantie geldt niet als de kandidaat het bedrijf permanent verlaat. Deze optie is beschikbaar voor bedrijven met een gezonde werkcultuur en een goede opleiding voor salesmedewerkers, zowel op productkennis als op het gebied van soft skills.

Consultatie
Profiling
Opstellen uitgebreid profiel
Video Campagne
Aanmaken advertentiesets, opzetten campagnes op social media (LinkedIn, instagram, Facebook), mediabudget, actief zoeken binnen ons netwerk
Pre-screening
Aanleveren van 5 cv’s met het verslag van de pre-screening.
Selectie
Opstellen gestructureerde vragenlijsten,
role plays, scoresysteem, gezamenlijk organiseren van de finale selectierondes en 4 evaluatiemomenten binnen het eerste jaar van de indiensttreding
Training en coaching
Aangepast trainings - coachingprogramma van 12 maanden

Wij vulden al vacatures in voor

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

Customer Name

Vink

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

Foto van ...

Bart

Miniflat

[testimonial goes in here] lorem ipsum is a placeholder text to demonstrate the visual.

Foto van...

Tim

Murprotec

Veelgestelde vragen

Wij behandelen hieronder de meest gestelde vragen. Zit je nog met andere vragen? Je kan altijd contact opnemen via jan@janbossier.com

Is there a free trial available?
Yes, you can try us for free for 30 days. Our friendly team will work with you to get you up and running as soon as possible.