Interieurarchitect bij SuperChic: Gent, Deerlijk

Locatie
Gent of Deerlijk
Type
Full time
Level
senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
18/2/2024

Kan jij op basis van een eerste idee, een droomkeuken & interieur vormgeven? Dan ga je onze klanten in vervoering brengen!

Bij SuperChic serveren we geen kant -en klare kost, maar haute cuisine à la carte. Dat doen we door eerst het vertrouwen op te bouwen en dan pas de keuken. Vergeet de megafoon en de megakortingen. Wij houden meer van de subtiele aanpak.

Wat je daarvoor nodig hebt? Geen grootse gebaren maar oog voor detail, inzicht in keukenontwerp en mensenkennis. Voor onze klanten is een keuken kopen geen schreeuwerige reclamestunt, maar een verfijnd verhaal vol aandacht en ambacht.

Wat ga je doen?

In onze toonzaal in Deerlijk  of Gent ontvang je geïnteresseerde kopers alsof ze komen voor een sterrenlunch, rustig en met stijl.

Die eerste gesprekken zijn cruciaal: jij zorgt ervoor dat ze zich meteen thuis voelen. Gladde verkooppraatjes? Niet jouw stijl. Jij bent een go-to expert voor high end keukens.

Een goed gesprek, echt luisteren naar wat iemand wil, komen met verfrissende nieuwe ideeën daar draait het om. Zo stuur je ze met een goed buikgevoel weer naar huis. Eens het vertrouwen er is, volgt de rest meestal vanzelf.

Daarna begint het creatieve proces. Met alles wat je hebt opgestoken, ga je aan de slag. Een ontwerp dat niet meteen lukt? Geen stress, dan begin je toch gewoon met wat moodboards en presentaties? Jij voelt feilloos aan hoe je iemand meekrijgt naar de volgende fase.

Voor de ene klant is het broodje meteen gebakken, de andere heeft wat meer tijd nodig. Maar jij hebt het in je om dat perfect aan te voelen en we laten het daarom ook aan jou over.

Uiteindelijk gaan we natuurlijk voor die deal: een perfect ontwerp en een offerte waarin geen detail ontbreekt.

En als die handtekening er staat, werk je samen met de projectleider het dossier verder af tot de oplevering.

Wat denk je?

Welke kennis heb je nodig?

We zijn op zoek naar een interieurontwerper pur sang, iemand die denkt in keukenblauwdrukken en technische specificaties als ontbijt eet.

Want zeg nou zelf, een keuken moet niet alleen oogverblindend zijn, maar ook uitvoerbaar en liefst geen nachtmerrie om in te koken.

Klanten komen binnen met een bouwplan onder de arm, en jij? Jij leest dat als een open boek. Ruimtelijk inzicht is een van jouw sterke punten.

Designprogramma's zoals Sketch-up, VectorWorks of AutoCad? Daarvan zeg jij “ah ja geen probleem”. Je weet hoe je oogverblindende renders kan maken aangepast aan de smaak van de kopers.

Dan de finishing touch: materialen en licht die onze keukens veranderen van gewoon naar ‘wauw’. Je bent straf in het verrassen met de perfecte mix van vormen en texturen. Dus als jij al een encyclopedische kennis hebt van alle materialen en technieken, dan zit je bij ons als gebakken!

Onze klanten komen vaak op bezoek op een zaterdag dus werken op zaterdag is part of the job. Dat moet je erbij willen nemen.

Maar op een zondag ben je altijd vrij!

En wat krijg jij van ons:

Natuurlijk een zeer goed loon, wagen, laptop en telefoon. En natuurlijk ook vakantie die je zelf plant, wij gaan je niet verbieden om in bepaalde maanden vakantie te nemen. ’s Middags even thuis gaan lunchen, geen probleem toch!

Gedaan met dat vervelend gedoe met commissies die uiteindelijk maar half betaald worden, nee gewoon een goed loon volgens ervaring en verdienste.

Een bedrijf met een klein maar hecht team dat zo hecht is dat de meesten al tien jaar bij ons aan de slag zijn zonder dat ze het beseffen. Het zegt veel.

De kans om van jouw passie een beroep te maken, gesteund door een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Het is zoveel leuker om samen aan hetzelfde zeel te trekken en ontwerpen te realiseren die “in de boekskes” niet zouden misstaan.

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren