Zelfstandig sales advisor EnergyKing

Locatie
Regio Kempen
Type
full-time
Level
senior

Job beschrijving

Gepubliceerd op:  
4/6/2024

Zelfstandig Sales Advisor bij EnergyKing – Hernieuwbare Energieoplossingen

Stel je voor: je wordt wakker, drinkt jouw koffie en gaat op pad om de wereld te redden… Nou, misschien red je de wereld niet in je eentje maar bij EnergyKing help je in ieder geval wel gezinnen om geld te besparen en onze planeet een stukje groener te maken.

Geen slechte manier om je dag te starten, toch?

Waarom zijn wij de King?

Bij EnergyKing zijn we niet jouw doorsnee verkoopteam dat gewoon wat producten verkoopt. Wij verkopen met een missie: duurzame energieoplossingen die zowel de aarde als de portemonnee van onze klanten sparen. Wedden dat je beter zal slapen ‘s nachts?

Hoe is het om bij ons te werken?

Als Sales Advisor ben je het gezicht en ook de expert van EnergyKing bij de klant. Je missie: huizen transformeren met slimme energieoplossingen. Van zonnepanelen en warmtepompen tot thuisbatterijen en laadpunten. Maar het gaat niet enkel over de hardware. Je spreekt ook over onze slimme software om tot een maximaal rendement te komen.

Wij ondersteunen je maximaal, met technische kennis en bij het inboeken van je agenda, zodat jij je kunt concentreren op het helpen van onze klanten. Kortom je bent “on the road” en “on fire”, iedere dag.

Wat moet je bij voorkeur kennen & kunnen?

De ideale kandidaat weet alles over onze producten en heeft ondertussen al een paar jaar ervaring op de teller staan. Nu, zo straf hoef je misschien niet meteen uit de hoek te komen. Heb je een degelijke basiskennis en leer je sneller dan jouw schaduw? Dat werkt ook, als we daarbovenop een natuurtalent in de verkoop mogen verwachten.

Ervaring met verkoop bij particulieren aan huis is een plus, het vergt toch een wat specifieke benadering. De deur staat niet altijd meteen wagenwijd open, weet je wel.

Een netwerk van mensen die even enthousiast zijn over duurzame energie als jij, helpt je om nog sneller de status te krijgen van “die van de hernieuwbare energieoplossingen”.

Training:

We sturen je niet de baan op zonder energiebewijs. Bij EnergyKing krijg je trainingen die je alles leren wat je moet weten, en zelfs een beetje meer. Zelfs hoe onze hypermoderne multifuctional printer werkt.  

Plus, we leren je het geheim van onze unieke verkoopmethode.

Persoonlijkheid:

Je bent zo gepassioneerd over hernieuwbare energie dat je er zelfs op feestjes over begint. We zoeken iemand die proactief is, zelfstandig kan werken en niet bang is om nieuwe dingen te leren, zelfs als dat betekent dat je af en toe uit je comfortzone moet stappen.

Daarnaast ben je een netwerker. De kracht van je eigen persoonlijke netwerk is van cruciaal belang. Je komt graag naar buiten en weet jezelf als expert te positioneren. Zo open je zelf ook deuren.

Architecten zijn de belangrijkste bron van duurzame samenwerkingen. Daarom maak je er graag werk van om deze mensen in je eigen netwerk te brengen.

Aanbod:

Doe mee met een team dat serieus werk maakt van het verbeteren van de wereld. We bieden een competitief commissiesysteem en de kans om je te ontwikkelen in een sector die booming business is.

De sfeer zit ook helemaal goed bij EngeryKing. Samen een weekend gaan skieën? Ja dat doen wij ook. En wacht tot je ons gloednieuw kantoor ziet.

Ben je klaar om een verschil te maken?

Solliciteer nu bij EnergyKing en sta elke dag op met een goed gevoel. Wie wil er niet kunnen zeggen dat ze bijdragen aan een groenere toekomst?

We kijken uit naar je sollicitatie,

Het EnergyKing Team!

Solliciteren

Solliciteer nu

Lijkt deze job iets voor jou? Aarzel dan niet om online te solliciteren.

Solliciteren