Elimineer het buikgevoel bij het aanwerven van commercieel talent

Ben je vaak ontgoocheld over de verkoopcijfers van je nieuwe commerciële talenten? Verlies je daardoor veel omzet? Ontdek Retorio, het video interview platform dat geschikte kandidaten vindt met behulp van artificiële intelligentie.

Meer weten over retorio
Some mockups of the Retorio video interview platform

Hoe ga jij op zoek naar talent?

Worstel je wekelijks door tientallen papieren cv’s en zoek je tevergeefs naar de witte merel met het perfect CV?  De kans is groot dat je die niet zal vinden of nog erger dat je de verkeerde beslissing zal nemen. De cijfers spreken voor zich.

46%
Van de nieuwe sales talenten haakt af binnen de 18 maanden
75%
Van die mislukkingen is te wijten aan een slechte match met de bedrijfscultuur
20%
Van de verkopers is echt gelukkig met zijn job
50%
Van de omzet is behaald door slechts 20% van een verkoopsteam

Het klassieke aanwervingsproces werkt vandaag niet meer

Het klassiek aanwervingsproces focust op kennis en ervaring. Maar om succesvol te worden in hedendaagse verkoop zijn de juiste ingesteldheid en persoonlijkheid veel belangrijker dan een blinkend CV. Verkoop-technieken kan je aanleren, persoonlijkheid niet.

Met de hulp van Retorio ontdek je onverwacht talent

Retorio combineert video interviews, gedragswetenschappen, en Artificiële intelligentie binnen één platform. Een video van 1 minuut volstaat voor Retorio’s Ai om een wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsprofiel op te stellen. Je komt snel te weten wie past binnen jouw bedrijfscultuur en de juiste persoonlijkheid heeft om het te maken in de hedendaagse verkoop.

meer weten over retorio

Hoe werkt het?

Analyseer je huidig team

Ken jezelf en je medewerkers. Registreer je team op video en komen meer te weten over jouw bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de toppers. Stel een ideaal profiel op.

Vind nieuwe talenten met behulp van geautomatiseerde video interviews

Maak je aanwervingsproces zo objectief mogelijk met standaard vragen. Nodig kandidaten uit om deel te nemen via jouw website of via email.

Ontvang aanbevelingen vrij van vooroordelen

De Ai van Retorio maakt een persoonlijkheidsprofiel op en toets kandidaten af ten opzichte van uw bedrijfscultuur. U ziet meteen welke profielen zéér beloftevol zijn en kan hen uitnodigen voor een volgende stap. Retorio geeft je suggesties voor het intervies.

Bibliotheek

Ontdek de nieuwste inzichten over AI-aangedreven talentontwikkeling en -werving